dimecres, 4 de novembre del 2009

Mor un dels bessons de dos mesos maltractats

Els blaus als seus cossos menuts van posar els metges sobre la pista del calvari que dos germans bessons de només dos mesos i mig estaven patint a casa seva. Un d'ells va morir ahir al migdia després d'haver entrat en coma a causa de les lesions cerebrals que presentava, mentre que l'altre continua ingressat tot i que no es tem per la seva vida. Els pares de les criatures van ingressar poc després a la presó d'Alhaurín de Torre(Màlaga) per ordre d'un jutje de Torremolinos.
Tot va començar dimecres passat a la tarda, quan els progenitors dels nadons, un noi d'origen rus i una noia ucraïnesa sense la documentació en regla, van anar a l'Hospital Maternal de Màlaga perquè una una de la criatures semblava que estava molt malalta. Els pediatres que els van atendre van sospitar que podia tractar-se d'un episodi de maltractaments perquè els bessons, dos nens nascuts l'agost passat, presentven molts hematomes per tot el cos. Un examen mèdic fet dijous al matí va confirmar els pitjors presagis. Els cops estaven repartits per tot el cos, inclòs el cap, i una ressonància magnètica va permetre apreciar els danys cerebrals que patia el germà que estava en més mal estati que van obligar a ingresar-lo a l'uci del centre sanitari. El seu estat va empitjorar i va entrar en coma, fins que ahir al migdia va morir.
En la seva declaració, els pares van assegurar que havien deixat els nens a càrrec d'una tercera persona, tot i que van oferir versions contradictòries sobre la seva indentitat. Ara, els serveis socials comprovaran si algun familiar es fa càrrec de l'altre bebè o si passa a mans d'alguna família d'acollida.


jo dic..
Sentim a parlar de maltractaments entre parelles, maltractaments de pares a fills i viscerversa, però.. com es pot maltractar a bebès de cossos menuts i indefensus?
Aquets no tenen cap manera d'enfrontar-s'hi, no tenen ni força ni paraula.
En quins temps estem vivin? Com potser que els pròpis pares maltractin els seus petits bebès?

per més informació:

2 comentaris:

  1. per més informaciÓ: http://www.europapress.cat/successos/noticia-detinguts-uns-pares-malaga-per-maltractar-presumptament-els-seus-nadons-bessons-dells-amb-lesions-cerebrals-20091024125444.html

    ResponElimina
  2. em sembla tan cruel que hi hagi gent que pugi fer mal a un nen tan inofensio..crec que la gent que fa aixó, els propis pares inclosos no tenen pas cap pardó...no son persones i no tenen cap mena de sentiments.... directament aquests pares haurien d'estar a marge de la criança dels seus fills i donar-los a uns pares que l'estimin i el cuidin.

    ResponElimina