divendres, 4 de desembre del 2009

Joguines violentes



S'acosta el moment d'elegir regals i joguines. Regalar és fer partícip de l'alegria que es té. Però les joguines dels nens cada vegada són més violentes. En el nostre idíl·lic Occident, els videojocs, el cine i algunes joguines tenen un nul respecte per la vida. Els nens i joves es converteixen en els protagonistes d'aquests jocs violents i aprenen el que no haurien d'aprendre. Alguns ja no distingeixen la ficció de la realitat.

Molts videojocs, moltes joguines no s'haurien de comercialitzar. També, s'haurien de censurar molts programes de televisió que fan que els nens i joves agafin mal exemple del que realment és la vida.
Quan es veu la televisió i surt propaganda d'anuncis de joguines, ni tan sols aquests, fan un distin del que és real o no real. S'exagera tot molt. I no és gens bo pels nens. Els hi donem una visió errònia d'aquella cosa.

2 comentaris:

  1. Tens raó. Els nens capten l'acció que els hi dóna la joguina, és a dir, la manera de realitzar les imatges amb la joguina. Com quan sorten ninos com (son woku, les tortugues nin ja,etc), les imatges que realitzen són de varalles. Com no vols que els infants captin violència si quan anuncien una joguina, l'anuncien com tal? Els nens fan el que veuen.

    ResponElimina
  2. Hola!! que tal? et dic que estic d'acord amb tu, pero per un altra banda no crec que tinguin la culpa presissament les joguines, ja que fa anys les pistoles per exemple s'utilitzaven per jugr a policies o detetctius i no es una professió dolenta per res. Penso que es més la societat,perque ara amb tnta infirmaciño que rebem es pot donar molts usos a objectes que en principi no han de ser donlents. En conclusió, no son perillosos els objectes si no l'ús d'aquests barrejats amb la quantitat d'informació que rebem dels mitjans de comunicació. En definitiva, estic d'acord amb la teva notìcia. Adeeeuuu!!!

    ResponElimina